Moeregrebstraat 35 - Bergen op Zoom  0164 – 210 108

Menukaart

Keuze menu 3 gangen € 29,50

Voorgerechten / Starters

(Keuzemenu / Menu of your choice)

Gebakken bloedworst met appeltjes, katenspek en een siroop van bloemenhoning
Black pudding with baked apples, pork belly and a syrup of honey

Gemarineerde zalmtartaar met ponzugel en avocadocrème
Marinated minced salmon with a ponzu jelly and avocado crème

Kippeling salade met mandarijn, chili en gembermayonaise
Crispy chicken with mandarin, chili and ginger mayonaise

Pappadum met rode biet, feta, rucola en mangochutney
Pappadum with beetroot, feta cheese, rucola salad and mango chutney

Rundercarpaccio met oude Reypenaar en een truffelmayonaise
Carpaccio of beef, with old Reypenaar cheese and a fruffle mayonnaise

Bisque van schaal- en schelpdieren met kerrieroom en Cognac
Bisque of crustaceans with curry cream and Cognac

Hoofdgerechten \ Main course

(Keuzemenu / Menu of your choice)

Licht gepekeld varkensrib roast met een honing mosterd saus
Lightly pickled pork’s rib, with a honey and mustard sauce

Kabeljauw filet en een kroketje van kabeljauw met saffraan gnocchi en een saus van mosterdzaad
Fillet of cod and a croquette of cod with saffran gnocci and a mustard seeds sauce

Diamanthaas met een rode wijnsaus en bospaddestoelen
Jewish fillet in a red wine sauce with mushrooms

Zacht gegaarde kalfssucade met bloedworst en een getomateerde kalfsjus
Slowly cooked veal with black pudding and a veal gravy with tomatoe

Quiche van peer, amandel en blauwe kaas met gevulde mini paprika en rode wijnsaus
Quiche of pear, almonds and blue cheese with a stuffed mini pepper and a red wine sauce

Hele rogvleugel met tuinkruiden en een saus van muscat druiven
Ray fish wing, with herbs and a muscat grape sauce

Nagerechten / Dessert

(Keuzemenu / Menu of your choise)

Crème brûlée, geparfumeerd met rozenwater en boeren vanille-ijs
Crème brûlée, parfumes with rose water and s vanilla ice cream

Cheese cake met frambozenijs
Cheese cake with raspberry ice cream

Wentel teefjes met hazelnootijs en amarettosaus
French toast with hazelnut ice cream and an amaretto sauce

Parfait van Bastogne met gezouten caramelsaus
Parfait of cinnamon cookies with a salted caramel sauce

Kaasplateau samengesteld door kaasmeester Michel van Tricht( meerprijs 6,50)
Cheese platter, composed by cheese master Michel van Tricht (supplement 6,50)

Voorgerechten / Starters

Zeebaars

Ceviche van zeebaars met sojabonen, gepofte quinoa en hazelnootcrumble
Ceviche of sea bass with soja beans, roasted quinoa and a hazelnut crumble

€ 17,00

Hemelse modder

“Hemelse modder”: gebakken eendenlever en bloedworst,
appeltjes en Balsamicosiroop
“Heavenly mud”: baked duck’s liver and black pudding,
baked apple and a Balsamico syrup

€ 19,00

Garnalen

Hollandse garnalen op drie wijzen: mousse, kroketje, soepje
Dutch shrimps in three styles: mousse, a croquette, and a soup

€ 18,00

Hoofdgerechten / Main course

Tournedos

Nieuw Zeelandse tournedos met een jus van zwarte peper en bospaddenstoelen
New Zealand tournedos with a gravy of black pepper and musrooms

€ 32,00

Tarbot

Tarbotfilet met een ravioli gevuld met King krab en een saus van cantharellen
Fillet of turbot with a ravioli, stuffed with King crab and a sauce of chanterelle

€ 27,00

Eend

Wilde eend met zijn gekonfijt pootje met witlofcrème en Calvados
Wild duck with its confit leg and a cream of Brussels witloof and Calvados

€ 29,00

Zee tong

Twee tongetjes, gebakken in roomboter, geserveerd met remouladesaus
Two small baked soles, served with a remoulade

€ 32,50

Desserts / Dessert

Kaasplateau / Cheese platter

Kaasplateau geselecteerd door kaas meester Michel van Tricht

Cheese platter, selected by cheesemaster Michel van Tricht

€ 14,50

Grand dessert / Grand dessert

Grand dessert bestaande uit diverse huisgemaakte lekkernijen van de chef

Grand dessert with homemade delicacies of the chef

€ 15,75

Sabayon

Amarettosabayon met yoghurt -amarenen kersenijs
Amaretto sillabub with yoghurt and amaren cherry ice cream

€ 12,50

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Vertel het ons. Wij houden er graag rekening mee.

Do you have any allergies or dietary requirements? Inform us, and we will be happy to take that into account.