Moeregrebstraat 35 - Bergen op Zoom  0164 – 210 108

Keuzemenu

Keuze menu 3 gangen € 29,50

Voorgerechten / Starters

(Keuzemenu / Menu of your choice)

Gebakken bloedworst met appeltjes, katenspek en een siroop van bloemenhoning
Black pudding with baked apples, pork belly and a syrup of honey

Gemarineerde zalmtartaar met ponzugel en avocadocrème
Marinated minced salmon with a ponzu jelly and avocado crème

Kippeling salade met mandarijn, chili en gembermayonaise
Crispy chicken with mandarin, chili and ginger mayonaise

Pappadum met rode biet, feta, rucola en mangochutney
Pappadum with beetroot, feta cheese, rucola salad and mango chutney

Rundercarpaccio met oude Reypenaar en een truffelmayonaise
Carpaccio of beef, with old Reypenaar cheese and a fruffle mayonnaise

Bisque van schaal- en schelpdieren met kerrieroom en Cognac
Bisque of crustaceans with curry cream and Cognac

Hoofdgerechten \ Main course

(Keuzemenu / Menu of your choice)

Licht gepekeld varkensrib roast met een honing mosterd saus
Lightly pickled pork’s rib, with a honey and mustard sauce

Kabeljauw filet en een kroketje van kabeljauw met saffraan gnocchi en een saus van mosterdzaad
Fillet of cod and a croquette of cod with saffran gnocci and a mustard seeds sauce

Diamanthaas met een rode wijnsaus en bospaddestoelen
Jewish fillet in a red wine sauce with mushrooms

Zacht gegaarde kalfssucade met bloedworst en een getomateerde kalfsjus
Slowly cooked veal with black pudding and a veal gravy with tomatoe

Quiche van peer, amandel en blauwe kaas met gevulde mini paprika en rode wijnsaus
Quiche of pear, almonds and blue cheese with a stuffed mini pepper and a red wine sauce

Hele rogvleugel met tuinkruiden en een saus van muscat druiven
Ray fish wing, with herbs and a muscat grape sauce

Nagerechten / Dessert

(Keuzemenu / Menu of your choise)

Crème brûlée, geparfumeerd met rozenwater en boeren vanille-ijs
Crème brûlée, parfumes with rose water and s vanilla ice cream

Cheese cake met frambozenijs
Cheese cake with raspberry ice cream

Wentel teefjes met hazelnootijs en amarettosaus
French toast with hazelnut ice cream and an amaretto sauce

Parfait van Bastogne met gezouten caramelsaus
Parfait of cinnamon cookies with a salted caramel sauce

Kaasplateau samengesteld door kaasmeester Michel van Tricht( meerprijs 6,50)
Cheese platter, composed by cheese master Michel van Tricht (supplement 6,50)

Bent u allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen? Vertel het ons. Wij houden er graag rekening mee.

Do you have any allergies or dietary requirements? Inform us, and we will be happy to take that into account.