Keuzemenu

Voorgerechten

Wildpaté

12,50

Vijgencompote | Franse pruimen

Zalmcarpaccio

15,00

Hangop van kruidenkaas | tempura gamba

Carpaccio van ossenhaas

15,00

Truffelmayonaise | Pecorino kaas

Scharen van Noordzeekrab

17,00

350 gram gekraakt | mayonaise van rouille

Kreeftenbisque

20,00

Rijkgevulde kreeftenbisque | 1 liter

Oesters op Oosterse wijze

20,00

6 Stuks | Oosterse topping

Oesters met framboos vinaigrette

17,50

6 Stuks

Brood

5,00

2 stuks deugniet rustique(brood) met kruidenboter en diverse smeersels

½ Kreeft

20,00

| Gegratineerd | frisse salade met grapefruit en dragon mayonaise

Hoofdgerechten

Beenhammetje

25,00

Uit de oven | honing-mosterdsaus

Kalfssukade & bloedworst

22,50

Zuurkoolstamppot | kalfsjus

Gamba’s

25,00

Met knoflook & Spaanse peper | gepeld | lintpasta

Wildstoverij

22,50

Stoofpeertjes | rode kool

Gegrilde tarbot

29,50

Risotto met limoenblad | bospeen & venkel

Hele kreeft

39,50

Gegratineerd

Nagerechten

Tiramisu van speculaas

9,00

Peer | karamel

Pure chocolade mousse

9,00

Soepje van rood fruit & slagroom

Kaasbox

15,00

Kaasbox van Michel van Tricht